0578 - 72 33 02

Op zoek naar een allround schilder in Deventer?

Winterschilder in Deventer

Niet alleen in het voorjaar en in de zomer zijn wij als schilder in te schakelen. Ook tijdens de wintermaanden kunnen wij u vakkundig van dienst zijn in Deventer en omstreken. Wij werken namelijk met speciale verfsoorten die ook bij koude temperaturen prima te gebruiken zijn.

Winterschilder voordelen

In de winter is het buiten natuurlijk vaak koud en nat. Waardoor u denkt dat een schilder niet aan het werk kan. Niet is minder waar. Ook in de winter zorgen wij ervoor dat het buitenschilderwerk gewoon door gaat. Het voordeel voor u is dat de wachttijden vaak veel minder lang zijn en u in de zomer kunt genieten van een prachtig geschilderde woning. Wat wilt u nog meer?

Afspraak op het voor u geschikte moment

Direct profiteren van de voordelen van een winterschilder? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor een afspraak op het moment dat het u uitkomt. Wij zijn telefonisch te bereiken op [bono-servicenumber] en per mail door ons contactformulier in te vullen.

 
 

Waarom kiest u voor ABAZ Epe?

  • Kwalitatief schilderwerk
  • Ook voor aanvullend stucwerk
  • Specialist in spuitwerk
  • Op korte termijn beschikbaar

Voordelen latex spuiten?

Door middel van spuiten is uw schilderwerk in een halve dag opgeknapt. Lees meer over >> latex spuiten. Spuitwerk is even voordelig als sauzen. Bel ons gerust: 0578 - 72 33 02.

Afspraak maken?

Ben Lansdaal, eigenaar van Abaz Epe, is altijd op korte termijn beschikbaar. Bel 0578 - 72 33 02 of vul hieronder ons contactformulier in.

Ben Lansdaal van Abaz Epe

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Deventer en wijde omgeving.

Hoofdvestiging