0570 - 79 80 54

Specialist in spuitwerk in regio Deventer

Winterschilder in Deventer

Niet alleen in het voorjaar en in de zomer zijn wij als schilder in te schakelen. Ook tijdens de wintermaanden kunnen wij u vakkundig van dienst zijn in Deventer en omstreken. Wij werken namelijk met speciale verfsoorten die ook bij koude temperaturen prima te gebruiken zijn.

Profiteer van onze voordelen

In de winter is het buiten natuurlijk vaak koud en nat. Waardoor u denkt dat een schilder niet aan het werk kan. Niet is minder waar. Ook in de winter zorgen wij ervoor dat uw woning prachtig geverfd wordt. Het voordeel voor u is dat de wachttijden vaak veel minder lang zijn en u in de zomer kunt genieten van een prachtig geschilderde woning. Wat wilt u nog meer?

Afspraak op het voor u geschikte moment

Direct profiteren van de voordelen van een winterschilder? Of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

  • Specialist in spuitwerk
  • Allround schilder
  • Ook voor renovatiewerkzaamheden

Gaat u verhuizen?

Door middel van spuiten is uw schilderwerk in een halve dag opgeknapt. Spuitwerk is even voordelig als sauzen. Bel ons gerust: 0570 - 79 80 54.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Info

Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor renovatie. Heeft u een oude schuur of oud houtwerk dat gerepareerd moet worden. Wij combineren renovatie met schilderwerk en zorgen voor een volledig eindresultaat.

Hoofdvestiging