0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Deventer?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Deventer

Latex spuiten

U kunt uw wanden en plafonds laten verven met een roller of kwast. De verf kan echter ook op een andere manier worden aangebracht: door middel van latex spuiten. Vooral voor grotere oppervlaktes is spuitwerk ideaal.

Huis laten spuiten door de door ons aangedragen professional

 • professionele spuitmachines van Wagner;
 • verschillende soorten latex en lak;
 • voor muren, plafonds, deuren en kozijnen;
 • hoogwaardige producten van Brillux;
 • op verschillende oppervlaktes;
 • geen giftige nevel.

Voordelen latex spuiten

 1. Dikke laag verf
  Een groot voordeel van verf spuiten is de dikte van de verflaag die gerealiseerd wordt. Met een spuitmachine wordt er namelijk een zeer dikke laag verf op het oppervlak aangebracht. Deze laag verf is 3 keer zo dik dan de verflaag die met een roller of kwast aangebracht wordt. Dit zorgt voor een perfecte dekking. Ook is er daardoor op de lange termijn veel minder onderhoud nodig.
 2. Egale verflaag
  Onder hoge druk wordt er verf uit een spuitmachine gespoten. Dit zorgt voor een enorm egale verflaag. Anders dan bij een roller of een kwast, waarbij je spikkeltjes of kwaststrepen ziet, zie je bij spuitwerk geen enkele structuur in de verflaag.
 3. Strak schilderwerk
  Niet alleen het oppervlak komt er perfect uit te zien door verf spuiten, door de spuitmachine kunnen er ook zeer strakke lijnen gerealiseerd worden.
 4. Zeer snel
  Het grootste voordeel van spuitwerk is de snelheid waarmee een muur of ander oppervlak geverfd kan worden. Om een idee te krijgen: het binnenschilderwerk van een gemiddelde woning kan door middel van spuitwerk in 2,5 dag gerealiseerd worden, ten opzichte van een hele week als het gesausd wordt. Bij ons schildersbedrijf in Deventer kunt u uiteraard voor beide terecht.
 5. Kosten verf spuiten
  De kosten voor spuitwerk zijn gelijk aan de kosten voor sauzen; per vierkante meter is dit een vast bedrag. Ondanks de geavanceerde techniek die het mogelijk maakt uiterst nauwkeurig en snel te werken, betaalt u daar bij ons dus niet een meerbedrag voor.

Muren spuiten in Deventer

Wilt u een geheel gladde muur realiseren voor uw woning in Deventer of omstreken? Dan is verf spuiten de beste keuze. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van verf spuiten kunt u bij ons als schilder in Deventer rekenen op een strak eindresultaat.
Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0800 255 3733. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Deventer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Deventer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606