0570 - 79 80 54

Op zoek naar een allround schilder in Deventer?

Latex spuiten

U kunt uw wanden en plafonds laten verven met een roller of kwast. De verf kan echter ook op een andere manier worden aangebracht: door middel van latex spuiten. Vooral voor grotere oppervlaktes is spuitwerk ideaal.

Huis laten spuiten door Gabor Schilderwerken

 • professionele spuitmachines van Wagner;
 • verschillende soorten latex en lak;
 • voor muren, plafonds, deuren en kozijnen;
 • hoogwaardige producten van Brillux;
 • op verschillende oppervlaktes;
 • geen giftige nevel.

Voordelen latex spuiten

 1. Dikke laag verf
  Een groot voordeel van verf spuiten is de dikte van de verflaag die gerealiseerd wordt. Met een spuitmachine wordt er namelijk een zeer dikke laag verf op het oppervlak aangebracht. Deze laag verf is 3 keer zo dik dan de verflaag die met een roller of kwast aangebracht wordt. Dit zorgt voor een perfecte dekking. Ook is er daardoor op de lange termijn veel minder onderhoud nodig.
 2. Egale verflaag
  Onder hoge druk wordt er verf uit een spuitmachine gespoten. Dit zorgt voor een enorm egale verflaag. Anders dan bij een roller of een kwast, waarbij je spikkeltjes of kwaststrepen ziet, zie je bij spuitwerk geen enkele structuur in de verflaag.
 3. Strak schilderwerk
  Niet alleen het oppervlak komt er perfect uit te zien door verf spuiten, door de spuitmachine kunnen er ook zeer strakke lijnen gerealiseerd worden.
 4. Zeer snel
  Het grootste voordeel van spuitwerk is de snelheid waarmee een muur of ander oppervlak geverfd kan worden. Om een idee te krijgen: het binnenschilderwerk van een gemiddelde woning kan door middel van spuitwerk in 2,5 dag gerealiseerd worden, ten opzichte van een hele week als het gesausd wordt. Bij ons schildersbedrijf in Deventer kunt u uiteraard voor beide terecht.
 5. Kosten verf spuiten
  De kosten voor spuitwerk zijn gelijk aan de kosten voor sauzen; per vierkante meter is dit een vast bedrag. Ondanks de geavanceerde techniek die het mogelijk maakt uiterst nauwkeurig en snel te werken, betaalt u daar bij ons dus niet een meerbedrag voor.

Muren spuiten in Deventer

Wilt u een geheel gladde muur realiseren voor uw woning in Deventer of omstreken? Dan is verf spuiten de beste keuze. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van verf spuiten kunt u bij ons als schilder in Deventer rekenen op een strak eindresultaat.
Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer 0570 - 79 80 54. Ook kunt u het contactformulier invullen, dan hoort u vlug van ons.

 • Voor alle soorten schilderwerk
 • Ook voor aanvullend stucwerk
 • Epoxy vloercoatings

Voordelen latex spuiten?

Door middel van spuiten is uw schilderwerk in een halve dag opgeknapt. Lees meer over >> latex spuiten. Spuitwerk is even voordelig als sauzen. Bel ons gerust: 0570 - 79 80 54.

Afspraak maken?

Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel 0570 - 79 80 54 of vul hieronder ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Hoofdvestiging