0578 - 72 33 02

Op zoek naar een allround schilder in Deventer?

Wandafwerking in Deventer

Als schilder gaan wij graag met de tijd mee en verdiepen wij ons in verschillende trends op het gebied van wandafwerking. Van het afwerken van uw muren met een prachtige structuurverf tot het verven van grote oppervlaktes met een speciale verfmachine. In Deventer en omstreken zijn wij de aangewezen persoon als het gaan om wandafwerking.

Wandafwerking door spuitwerk

Wilt u een ruimte in uw woning snel een speciale uitstraling geven? Of wilt u een groot oppervlak voorzien van een nieuwe laag verf? Naast het aanbrengen van verf met een kwast, kunt u ook bij ons terecht voor spuitwerk. Met onze professionele machines kunnen wij binnen een handomdraai uw muren en plafonds witten of voorzien van een prachtige, trendy kleur. Ook latex spuiten is één van onze specialiteiten. Spuitwerk heeft als voordeel dat het zowel sneller als gelijkmatiger aangebracht kan worden.

Stucwerk aanbrengen

Een egale muur geeft en strakke en moderne uitstraling aan de ruimte. Zo kan het stucwerk ervoor zorgen dat uw muur er weer als nieuw uitziet. Andere voordelen van goed stucwerk zijn dat de licht intensiteit meer verdeeld wordt door de ruimte en het de waarde van de woning verhoogd. Ook met stuken kunnen onze schilders u helpen, en wij zorgen ervoor dat uw muur of plafond klaar is om geschilderd te worden. Een belangrijke aandachtspunt bij het stuken is dat het eerst goed moet drogen voordat eroverheen geverfd kan worden. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat er na loop van tijd slijtage of beschadigingen ontstaan. Afhankelijk van het type stucwerk is dit vaak te repareren. Met name bij een egale afwerking is het gemakkelijker om te repareren, zodat het weer als nieuw is. Lees meer over ons schildersbedrijf of neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0578 - 72 33 02. U kunt altijd contact met ons opnemen. Zij denken graag met u mee.

Passende offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van wandafwerking? Maak dan een afspraak. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en zorgen voor een passende offerte. Bel ons gerust op 0578 - 72 33 02 om een afspraak op locatie te maken. Door jarenlange ervaring hebben onze schilders een goed oog voor een passende wandafwerking. Ook een stukje kleuradvies komt hierbij kijken.

 

 
 

Waarom kiest u voor ABAZ Epe?

  • Kwalitatief schilderwerk
  • Ook voor aanvullend stucwerk
  • Specialist in spuitwerk
  • Op korte termijn beschikbaar

Voordelen latex spuiten?

Door middel van spuiten is uw schilderwerk in een halve dag opgeknapt. Lees meer over >> latex spuiten. Spuitwerk is even voordelig als sauzen. Bel ons gerust: 0578 - 72 33 02.

Afspraak maken?

Ben Lansdaal, eigenaar van Abaz Epe, is altijd op korte termijn beschikbaar. Bel 0578 - 72 33 02 of vul hieronder ons contactformulier in.

Ben Lansdaal van Abaz Epe

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Deventer en wijde omgeving.

Hoofdvestiging