0570 - 79 80 54

Specialist in spuitwerk in regio Deventer

Wandafwerking in Deventer

Als schilder gaan wij graag met de tijd mee en verdiepen wij ons in verschillende trends op het gebied van wandafwerking. Van het afwerken van uw muren met een prachtige structuurverf tot het verven van grote oppervlaktes met een speciale verfmachine. In Deventer en omstreken zijn wij de aangewezen persoon als het gaan om wandafwerking.

Kies voor spuitwerk

Wilt u een ruimte in uw woning snel een speciale uitstraling geven? Of wilt u een groot oppervlak voorzien van een nieuwe laag verf? Naast het aanbrengen van verf met een kwast, kunt u ook bij ons terecht voor spuitwerk. Met onze professionele machines kunnen wij binnen een handomdraai uw muren en plafonds witten of voorzien van een prachtige, trendy kleur.

Passende offerte

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van wandafwerking? Maak dan een afspraak. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en zorgen voor een passende offerte.

 

  • Specialist in spuitwerk
  • Allround schilder
  • Ook voor renovatiewerkzaamheden

Gaat u verhuizen?

Door middel van spuiten is uw schilderwerk in een halve dag opgeknapt. Spuitwerk is even voordelig als sauzen. Bel ons gerust: 0570 - 79 80 54.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Info

Naast schilderwerk kunt u ons ook inschakelen voor renovatie. Heeft u een oude schuur of oud houtwerk dat gerepareerd moet worden. Wij combineren renovatie met schilderwerk en zorgen voor een volledig eindresultaat.

Hoofdvestiging