0578 - 72 33 02

Op zoek naar een allround schilder in Deventer?

Muren verven

Muren verven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wilt u echter een snel en duurzaam resultaat? Lees dan verder of bel direct met onze schilder 0578 - 72 33 02. U kunt ook het offerteformulier invullen. Hieronder leest u meer over:

 

Muren verven: onze werkwijze

Het schildersvak is onze passie en wij halen dan ook alles uit de kast om uw droom interieur/schilderwerk te realiseren door uw muren verven. Wij bekijken uw woning en inventariseren uw wensen. Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende wandafwerking en verven muur, zoals latex spuiten, multicolorpaint, traditionele verf (hoogglans/mat), structuurverf en nog veel meer. Samen met u bekijken we voorbeelden van interieurs en exterieurs en komen zo tot een besluit voor uw woning. Er wordt een heldere offerte opgemaakt en u weet precies waar u aan toe bent v.w.b. de kosten en de planning van het muur verven.

Muur schilderen: stappenplan

Stap 1: voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor het muur schilderen is het het makkelijkst als de woning leeg is, maar is dit niet mogelijk dan moet er creatief geschoven worden met meubels. Als er maar genoeg ruimte is om in een goede houding te schilderen. Uiteraard moeten de meubels bedekt worden en moet de ruimte stofvrij gemaakt worden. Ook het oppervlak moet schoongemaakt en eventueel glad gemaakt worden en de randen afgeplakt met schilderstape.

Stap 2: muur voor behandelen

Het is erg belangrijk om de muur voor te behandelen. Waarmee dit gedaan moet worden is afhankelijk van het type afwerking dat op de muur komt. Vaak heeft het oppervlak van zichzelf een zuigende werking, waardoor de verf niet goed hecht en dekt. Met een goede voorstrijk wordt het beste resultaat behaalt. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten, zoals Brillux.

Stap 3: muur schilderen

Het daadwerkelijke muur schilderen – met wat voor verf en materiaal er ook wordt gewerkt- kan het beste van buiten naar binnen gedaan worden. Op die manier wordt het meest nette resultaat bereikt. Muren schilderen is het beste bij daglicht. Bij kunstlicht kunnen er nog wel eens oneffenheden over het hoofd gezien worden. Om kleurverschillen te voorkomen is het het beste om de verf volledig te laten drogen alvorens de volgende laag aan te brengen.

Let op! Verwijder de tape voordat de verf opgedroogd is.

Muren verven: do’s en don’ts

  1. Kies de kleuren niet in de winkel. Het kunstmatige licht is misleidend. Vraag professioneel kleuradvies aan ons.
  2. Breng niet te weinig verf aan. Door te weinig verf te gebruiken ontstaan kleurverschillen sneller.
  3. Neem geen pauze. Uiteraard kun je niet uren staan schilderen, maar om te voorkomen dat je niet weet waar je wel en nog niet geverfd hebt en dus om kleurverschillen te voorkomen is het beter om een oppervlak in een keer te verven.
  4. Verf bij de juiste temperatuur i.v.m. het goed drogen van de verf. 20°C is het beste. Voldoende ventileren is ook belangrijk.

 

Muur verven: schilder Deventer inschakelen

Heeft u geen tijd, bent u niet handig of kunt u het muur verven zelf niet doen en wilt u een schilder in Deventer inschakelen? Bel ons gerust wanneer u meer vragen heeft over verven muur of direct een afspraak wilt maken 0578 - 72 33 02. Of vul ons offerteformulier in.

 
 

Waarom kiest u voor ABAZ Epe?

  • Kwalitatief schilderwerk
  • Ook voor aanvullend stucwerk
  • Specialist in spuitwerk
  • Op korte termijn beschikbaar

Voordelen latex spuiten?

Door middel van spuiten is uw schilderwerk in een halve dag opgeknapt. Lees meer over >> latex spuiten. Spuitwerk is even voordelig als sauzen. Bel ons gerust: 0578 - 72 33 02.

Afspraak maken?

Ben Lansdaal, eigenaar van Abaz Epe, is altijd op korte termijn beschikbaar. Bel 0578 - 72 33 02 of vul hieronder ons contactformulier in.

Ben Lansdaal van Abaz Epe

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Wij zijn werkzaam in Deventer en wijde omgeving.

Hoofdvestiging