0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Deventer?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Deventer

Muren verven

Muren verven hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wilt u echter een snel en duurzaam resultaat? Lees dan verder of bel direct met onze schilder 0800 255 3733. U kunt ook het offerteformulier invullen. Hieronder leest u meer over:

 

Muren verven: onze werkwijze

Het schildersvak is onze passie en wij halen dan ook alles uit de kast om uw droom interieur/schilderwerk te realiseren door uw muren verven. Wij bekijken uw woning en inventariseren uw wensen. Bij ons kunt u kiezen tussen verschillende wandafwerking en verven muur, zoals latex spuiten, multicolorpaint, traditionele verf (hoogglans/mat), structuurverf en nog veel meer. Samen met u bekijken we voorbeelden van interieurs en exterieurs en komen zo tot een besluit voor uw woning. Er wordt een heldere offerte opgemaakt en u weet precies waar u aan toe bent v.w.b. de kosten en de planning van het muur verven.

Muur schilderen: stappenplan

Stap 1: voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor het muur schilderen is het het makkelijkst als de woning leeg is, maar is dit niet mogelijk dan moet er creatief geschoven worden met meubels. Als er maar genoeg ruimte is om in een goede houding te schilderen. Uiteraard moeten de meubels bedekt worden en moet de ruimte stofvrij gemaakt worden. Ook het oppervlak moet schoongemaakt en eventueel glad gemaakt worden en de randen afgeplakt met schilderstape.

Stap 2: muur voor behandelen

Het is erg belangrijk om de muur voor te behandelen. Waarmee dit gedaan moet worden is afhankelijk van het type afwerking dat op de muur komt. Vaak heeft het oppervlak van zichzelf een zuigende werking, waardoor de verf niet goed hecht en dekt. Met een goede voorstrijk wordt het beste resultaat behaalt. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten, zoals Brillux.

Stap 3: muur schilderen

Het daadwerkelijke muur schilderen – met wat voor verf en materiaal er ook wordt gewerkt- kan het beste van buiten naar binnen gedaan worden. Op die manier wordt het meest nette resultaat bereikt. Muren schilderen is het beste bij daglicht. Bij kunstlicht kunnen er nog wel eens oneffenheden over het hoofd gezien worden. Om kleurverschillen te voorkomen is het het beste om de verf volledig te laten drogen alvorens de volgende laag aan te brengen.

Let op! Verwijder de tape voordat de verf opgedroogd is.

Muren verven: do’s en don’ts

  1. Kies de kleuren niet in de winkel. Het kunstmatige licht is misleidend. Vraag professioneel kleuradvies aan ons.
  2. Breng niet te weinig verf aan. Door te weinig verf te gebruiken ontstaan kleurverschillen sneller.
  3. Neem geen pauze. Uiteraard kun je niet uren staan schilderen, maar om te voorkomen dat je niet weet waar je wel en nog niet geverfd hebt en dus om kleurverschillen te voorkomen is het beter om een oppervlak in een keer te verven.
  4. Verf bij de juiste temperatuur i.v.m. het goed drogen van de verf. 20°C is het beste. Voldoende ventileren is ook belangrijk.

 

Muur verven: schilder Deventer inschakelen

Heeft u geen tijd, bent u niet handig of kunt u het muur verven zelf niet doen en wilt u een schilder in Deventer inschakelen? Bel ons gerust wanneer u meer vragen heeft over verven muur of direct een afspraak wilt maken 0800 255 3733. Of vul ons offerteformulier in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Deventer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Deventer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606