0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een schilder in Deventer?

Wij brengen u snel in contact met een schilder die werkzaam is in Deventer

Buitenschilder in Deventer

Uw woning is uw visitekaartje, zowel van binnen als buiten. Onze buitenschilder begrijpt daarom als geen ander dat ook het buitenschilderwerk van uw woning aandacht verdient. Is het buitenschilderwerk van uw woning aan vernieuwing toe? Kunnen uw deuren en kozijnen wel het nodige onderhoud gebruiken? Of bent u om een andere reden op zoek naar een allround buiten schilder? In Deventer en omstreken kunt u ons onder andere inschakelen voor het schilderwerk van:

  • deuren;
  • kozijnen;
  • gevel;
  • (buiten)muren;
  • dakkapel;
  • complete woning.

Buitenschilderwerk door een specialist

Of het nu gaat om het onderhoud van uw buitenschilderwerk of om het schilderen van een compleet nieuwe woning; in Deventer en omgeving staat onze buiten schilder voor u klaar als het gaat om het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning. Voor wie denkt dat het schilderwerk voor buiten enkel in de zomer kan, heeft het mis. Onze winterschilders zijn u graag van dienst. Voordeel van schilderen in de winter is dat we u vaak veel eerder kunnen helpen dan in de zomer. Vraag gerust een offerte aan via ons offerteformulier of maak een afspraak door te bellen naar 0800 255 3733. Onze buitenschilders zorgen ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer strak in de lak zit.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Deventer en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Deventer bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606