0570 - 79 80 54

Op zoek naar een allround schilder in Deventer?

Renovlies behanger

Renovlies is op dit moment de beste keus om uw wanden op te knappen. Het zorgt voor:

 • gladde naadloze muren (zoals stucwerk, maar goedkoper)
 • een duurzaam resultaat
 • motief of fotobehang ook mogelijk

Lees hieronder meer over de voordelen van renovlies en het verschil met glasvlies of bel ons direct op 0570 - 79 80 54. Onze renovlies behanger in Deventer vertelt u er alles over. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar om u te helpen.

Waarom renovlies behanger inschakelen?

Renovlies behangen is een precies klusje. Met een beetje handigheid en tijd lukt het de huis-tuin-en-keuken-klusser zelf ook wel. Wel moet er gelet worden op een aantal zaken, zodat u een duurzaam resultaat krijgt. Denk hierbij aan:

 • egale ondergrond
 • voorstrijk aanbrengen
 • niet te veel lijm
 • goed aandrukken

Heeft u nog nooit met renovlies gewerkt? Door een renovlies behanger in te schakelen bespaart u zichzelf uiteraard een hoop tijd. U weet daarnaast zeker dat het goed gebeurd (bekijk ons werk en lees onze beoordelingen op onze Facebook pagina.) Wij als schilder in Deventer kunnen u naast schilderwerk ook met behangen helpen. Wij hebben alle soorten behang, net als renovlies, op voorraad. Een bijkomend voordeel is dat wij uw wanden na het behangen ook mooi schilderen, indien gewenst natuurlijk.

Voordelen renovlies

Renovlies heeft enorm veel voordelen, ook ten opzichte van andere soorten behang, zoals glasvlies en glasvezel.

 1. egale gladde structuur (goedkoper dan stucwerk)
 2. naadloos
 3. sterk materiaal
 4. makkelijk over te verven (weinig verf nodig)
 5. lange levensduur = duurzaam
 6. makkelijk te verwijderen
 7. voordelig

Verschil renovlies en glasvlies

Renovlies en glasvlies zijn twee soorten glasvezelbehang. Ze zijn kort gezegd gemaakt van glasvezel. Glasvezelbehang is sterker dan normaal behang en daardoor erg populair op dit moment.

Er zijn twee grote verschillen tussen glasvlies en renovlies. Renovlies is sterker dan renovlies en scheurt daardoor minder snel. Het zal ook minder snel scheuren door de werking van de ondergrond. Daarnaast zorgt renovlies voor een egale ondergrond, in tegenstelling tot glasvlies, waarmee je een structuur op de wand krijgt. Glasvlies is wel goedkoper, maar dat zie je ook terug in het resultaat. Renovlies is kort gezegd behang van betere kwaliteit met erg veel bijkomende voordelen.

Gabor Schilderwerken

Gabor Schilderwerken is een schildersbedrijf dat zich ook graag op andere werkzaamheden richt. Wij kijken naar de wensen van de consument en spelen daar graag op in. Bijkomende werkzaamheden, zoals waterschade repareren en stucwerk horen ook bij ons vak. Op die manier kunnen wij u het best van dienst zijn en hoeft u niet allemaal verschillende specialisten in huis te halen. Wij vinden het zelfs leuk om eens iets heel anders te doen, zoals epoxy vloercoatings. Wij werken in Deventer en omgeving en zijn u graag van dienst.

Renovlies behanger Deventer inschakelen

Bij ons krijgt u een duidelijke offerte. Tijdens ons werk overleggen wij altijd met u wat we aan het doen zijn. Mocht uw planning wijzigen, dan zijn wij erg flexibel en passen wij onze planning aan. Heeft u vragen? Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: 0570 - 79 80 54. U kunt ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Voor alle soorten schilderwerk
 • Ook voor aanvullend stucwerk
 • Epoxy vloercoatings

Voordelen latex spuiten?

Door middel van spuiten is uw schilderwerk in een halve dag opgeknapt. Lees meer over >> latex spuiten. Spuitwerk is even voordelig als sauzen. Bel ons gerust: 0570 - 79 80 54.

Afspraak maken?

Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel 0570 - 79 80 54 of vul hieronder ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Hoofdvestiging