0570 - 79 80 54

Op zoek naar een allround schilder in Deventer?

Epoxy vloercoating

Epoxy vloercoating is ideaal voor uw garage of badkamer, maar ook voor een kantoorruimte of winkelpand. Lees hieronder de voordelen en de toepassingen van vloercoating. Wilt u direct een afspraak maken voor het laten aanbrengen van epoxy vloercoating? Bel gerust 0570 - 79 80 54. Wij helpen u snel.

Epoxy vloercoating voordelen

Een epoxy vloer kent vele voordelen ten opzichte van een tegelvloer, een houten vloer een betonvloer of een andere vloerafwerking:

 • naadloos: de vloer is één geheel, zonder kieren of naden;
 • onderhoudsvriendelijk: makkelijk schoon te houden, geen kieren of naden waar vuil zich ophoopt;
 • slijtvast: het materiaal kan tegen een stootje;
 • bestendig: bestand tegen sterke chemicaliën;
 • waterbestendig: vloeistoffen dringen niet door in de vloer;
 • duurzaam: door de goede eigenschappen gaat de vloer erg lang mee;
 • breed toepasbaar: voor verschillende ruimtes;
 • voor iedereen: in alle kleuren verkrijgbaar.

Oftewel, een erg praktische vloer, aanpasbaar naar uw eigen smaak.

Epoxy vloercoating toepassingen

Een epoxy vloercoating wordt vooral veel gebruikt voor garages, badkamers, kelders en magazijnen. Dit zijn ruimtes die een functionele vloer vereisen. Wilt u een praktische, maar ook een mooie vloer? Kies dan voor een epoxy coatingvloer. Deze vloer is erg functioneel, maar doet daarnaast niet onder voor een designvloer. Zo kan een coatingvloer bijvoorbeeld ook zeer geschikt zijn voor een winkelpand of voor kantoorruimtes.

epoxy vloercoating in garage

Epoxy vloercoating laten aanbrengen

Als schilder in Deventer zijn wij erg allround. Wij ontwikkelen ons altijd verder, zodat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen. De epoxy vloercoating is geschikt voor verschillende ondergronden. We zorgen ervoor dat de ondergrond droog, schoon en egaal is en brengen de 2 componenten verf aan met een roller. De eerste laag moet 24 uur drogen en de tweede laag is na 12 uur droog. De vloer is na een paar dagen helemaal uitgehard en is dan volledig belastbaar.

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Bel gerust 0570 - 79 80 54 of vul ons contactformulier in voor een heldere offerte.

 • Voor alle soorten schilderwerk
 • Ook voor aanvullend stucwerk
 • Epoxy vloercoatings

Voordelen latex spuiten?

Door middel van spuiten is uw schilderwerk in een halve dag opgeknapt. Lees meer over >> latex spuiten. Spuitwerk is even voordelig als sauzen. Bel ons gerust: 0570 - 79 80 54.

Afspraak maken?

Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel 0570 - 79 80 54 of vul hieronder ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Binnenwerk
Buitenwerk
Ja
Nee

Werkgebied

Hoofdvestiging